• кухни Днепропетровск
 • мягкая мебель Днепропетровск
 • шкафы купе Днепропетровск
 • спальни Днепропетровск
 • детская мебель Днепропетровск

 • Puroszné Nagy Magdolna

   

  Szeged

  E-mail:  Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse.

  Mobil: 30/4939688

   

  Puroszné Nagy Magdolna vagyok, négy gyönyörű fiúgyermek édesanyja. Eredetileg olasz-német szakos középiskolai tanár vagyok, 2007 óta azonban a szívem csücske a dúlaság. Kórházi és intézeten kívüli szüléseket egyaránt kísérek. Egyéniben és kiscsoportban szülésfelkészítő tréningeket is tartok és kismama masszázzsal is foglalkozom.

   

  Kisbabát várni, világra hozni, majd testünkből táplálni - maga a csoda! Szeretném, ha ezt a csodát minél több anyuka megtalálná magában és nem hagyná, hogy ebben a sokszor félelmet sugalló világban, eltántorítsák ettől.

   

  Dúlaként lelki-érzelmi támogatást igyekszem nyújtani a várandósság alatt, amikor nagyon fontos, hogy a benned felbukkanó gondolatokat, érzéseket, melyek ijesztőek is tudnak lenni, megoszthasd valakivel. A szülés alatt, természetesen mindig az adott kismama adott igényeinek megfelelően, fizikai támaszt is nyújtok: masszírozok, illóolajos borogatást készítek, de lehet, hogy csak a kezedet fogom, vagy egyszerűen csak jelen vagyok.

  A tapasztalatok szerint a személyre szabott gondoskodás nagyban segíti az anyák biztonságérzetét, ami elősegíti a természetes folyamatok működését.

   

  Célom annak elősegítése, hogy minden anya megtalálja a benne lévő erőt, önbizalmat, amelynek a segítségével képes lesz világra hozni és magabiztosan gondozni gyermekét.

   

  Keresés

  Dúlakereső

  Számláló

  mod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_countermod_vvisit_counter
  mod_vvisit_counterMa189
  mod_vvisit_counterTegnap219
  mod_vvisit_counterEzen a héten750
  mod_vvisit_counterMúlt héten903
  mod_vvisit_counterEbben a hónapban3135
  mod_vvisit_counterElőző hónapban3569
  mod_vvisit_counter2011.03.22. óta:548559
  Visitors Counter



 • стена плача молитва
 • стена плача передать записку