Skip to content

Koszóné Móni

Település: Szeged, Csongrád megye

Mobil: 06 20/442-7060

Email: koszomoni@freemail.hu

74-es születésű vagyok. Van három gyermekem: 93-ban született Niki lányom, 99-ben Gergely fiam, és 08-ban született Péter kisfiam.

Nekem a három szülésem, három teljesen eltérő élmény volt, de elmondhatom, hogy a harmadikat sikerült klinikai körülményekhez mérten háborítatlanul, megtapasztalnom a „valódi” szülést. Ezt a saját, és a tanfolyamon szerzett, és azóta folyamatosan bővített tudásomat szeretném megosztani nőtársaimmal.

Annak érdekében, hogy kiegyensúlyozott, és szeretettel teli várandóság, háborítatlan születés, és tudatos gyermeknevelés legyen a meghatározó az életükben. Szeretném, ha használnák az ösztöneiket ami bennük van, csak esetleg ritkán hallgattak rá, pedig most nagy szükségük van erre. Megosztani velük azt a tudást amit régen az idősebb korosztály adott át a fiatalabbnak, hogyan éljék meg tudatosan a várandóságot, és az utána következő éveket. Ismereteiket bővíteni a természetes várandósság kísérés, a szülés, a gyermekágy , és a szoptatás idején mint táplálkozás, tea, masszázs, illóolaj, homeopátia terén. Édesapákat megerősíteni abban, amit elvárnak gyermekük édesanyjától, a szülés, és a várandóság alatt. Megmutatni nekik hogyan tudnak úgy részt venni ebben a folyamatban, hogy a családi kötelék erős, és biztos alapjai legyenek ők maguk.