Skip to content

Lekrinszki Anna

Lekrinszki Ani vagyok, végzettségeim szerint szülésznő, dúla, gyógymasszőr, metamorf és miaomei masszázsterapeuta, kismama masszőr, csecsemőmasszázs oktató (CIMI), és még egy hivatásom van, Anya is vagyok. Két gyermekem van, akik már nagyok. A lányom 24 éves, a fiam 19.

Már egészen fiatalon elhatároztam, hogy gyógyítással szeretnék foglalkozni. Másik szerelmem pedig a szülésznői hivatás volt. Egészségügyi szakközépiskolába jártam, és bár szülésznőnek készültem, mégis újszülött osztályon kezdtem el dolgozni érettségi után. Egyszerűen elvarázsoltak a kisbabák…

Miután megszülettek a saját gyerekeim, már nem mentem vissza az egészségügybe dolgozni. A családi vállalkozások másfelé vittek, de mindig tudtam, hogy nekem a születéshez, a gyógyításhoz „közöm” van. Hozzám tartozik. Saját szüléseim után tudtam, hogy mindenképp szeretnék ezzel foglalkozni. Kórházi körülmények között szültem mindkét gyermekem, „futószalag” rendszerben, mozgás nélkül, vezényszóra, az akkori „rend” szerint. Éreztem, hogy másképp is lehetne. Tudtam már mit szeretnék, vagyis újra tudtam!

Ott lenni, segíteni, hogy újra láthassam, átélhessem, segíthessem ezt a csodát, amikor gyermek születik. 2004-ben Agykontroll tanfolyamot végeztem, és mikor először olvastam a dúlaságról, azonnal döntöttem, jelentkeztem a MODULE dúlaképző tanfolyamára, és egy évre rá 2005-ben a SOTE Egészségtudományi karán induló szülésznőképzésre is. Csodás emlékezetes, örömteli és néha nehéz pillanatokat éltem át a szülőszobában. Az agykontrollon és a dúlaképzőn tanultakat adtam hozzá a szülésznőként elsajátított ismeretekhez a három év kórházi gyakorlat alatt.

A főiskola után tanultam természetgyógyászatot, majd gyógymasszőr képesítést szereztem. Ezután kismama masszázst, kineziológiát, reikit, és csecsemőmasszázs oktatást is elsajátítottam. A gyógyítás, a természetes gyógymódok alkalmazása most is meghatározó az életemben. Jelenleg főállásban a Kispesti Egészségügyi Intézetben gyógymasszőrként dolgozom. Mellette kismama masszázzsal, szülésfelkészítéssel, szüléskíséréssel és babamasszázs oktatással foglalkozom. Hiszem, hogy a nőknek nem túlélni, hanem megélni kell szülésük minden pillanatát. Emlékezetes, soha vissza nem térő pillanatok azok. Amikor egy kisbaba megszületik, akkor egy anya is születik. Ebben a szép és egyedülálló folyamatban közreműködni, segíteni, számomra rendkívül szép és kihívást jelentő feladat.

Szeretettel várom jelentkezésedet!