Skip to content

Ury Krisztina

Település: Budapest, Pest megye

Mobil: 06 20/561-0591 vagy 30/820-2050

Email: tina@tudatosszules.hu

Weboldal: www.tudatosszules.hu

Gyerekkoromtól kezdve lenyűgözött a születés csodája. Orvosnak vagy kötéltáncosnak készültem, végül másként alakult az életem, de dúlaként és tanácsadóként végre visszatérhettem az álmaimhoz: segíthetek másoknak.

Bár az egyetemen sokat tanultam – könyvekből és tanároktól – mégis azt tapasztaltam, hogy a természet sokszor rácáfol az orvostudományra, így kialakult bennem egy tisztelet az élet csodája iránt, és a figyelmem egyre inkább a szelídebb, ma még alternatívnak nevezett gyógymódok felé fordult. Természetesen a bölcs mondást megfogadva, nem öntöttem ki a gyereket a fürdővízzel, vagyis megtartottam mindazt a tudást, amely hasznosnak bizonyult a hagyományos orvoslásból, és ezeket az ismereteket egészítettem ki a később megszerzett információkkal. A személyes élményt természetesen semmi nem pótolhatja. Két fiam születése csodás tapasztalatokhoz segített, és segít mind a mai napig is (természetesen most már a gyereknevelés terén). A gyerekek remekül értenek a „tükörtartáshoz”, ha valaki veszi a bátorságot, hogy belenézzen.
A másik meghatározó momentum az életemben, a segítő beszélgetés. Akarva-akaratlanul sok ember fordult már hozzám tanácsért, vagy csak azért, hogy végre kiönthesse a lelkét valakinek, aki valóban figyel rá, aki nem a tutit akarja megmondani, és aki elfogadja őt olyannak, amilyen. Ez indított el a tanulás felé, hogy még jobban, még többet tudjak segíteni a hozzám fordulóknak. Mindig jó érzést, egyfajta melegséget jelentett, ha valakinek segíteni tudtam, ha láttam, hogy megkönnyebbült, vagy változtatni tudott addigi helyzetén. A segítő beszélgetés mellett a Bach-virágterápiában találtam meg azt az eszközt, amely segít megkönnyíteni a változásokat, így azok is képesek fejlődni és előrelépni, akik úgy érzik, a feladat meghaladja az erejüket.

Tanácsadóként lelki problémák fel- és megoldásban tudok neked segíteni. Dúlaként a szülésre való felkészülésben, a vajúdás és a szülés támogatásban, mind testi, mind lelki síkon. A baba megszületése után szintén számíthatsz rám, akár szoptatási vagy nevelési gondokban, akár lelki problémák esetén (depresszió, szülési trauma feldolgozása, párkapcsolati problémák). A legcsodálatosabb ajándék a Földön a szabad akarat és ezt maximálisan tiszteletben tartom, így senki helyett nem tudom megoldani a problémáját, de minden létező lelki és fizikai segítséget megadok ahhoz, hogy megoldja, vagy túllépje a nehézséget.

A legnehezebb helyzetekben (abortusz, elhalt baba) is számíthatsz rám.

Az SZJA 1+1 százalékának felajánlásáról továbbra is lehet elektronikusan és papíron is rendelkezni

2024. május 21-ig.

Köszönjük szépen, ha 2023-ban a MODULE részére ajánlottad fel az adód 1%-át!
Ha teheted, kérjük, hogy 2024-ben is támogasd egyesületünket!

Neked csak pár kattintás, nekünk nagy segítség!

Magyarországi Dúlák Egyesülete
Adószámunk: 18691676-1-42