Skip to content

A Séta a SzüléSzületéS minőségéért 2019-ben is útjára indul!

  Megnyitó rendezvény az IZU kampuszán (ELTE-PPK Pszichológiai Intézet, Izabella utca 46.) június 28-án, pénteken, 11:00 és 13:00 óra között, ami ezúttal kórház látogatással folytatódik, és 13:00-kor indulunk a Semmelweis Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikájára.

  A rendezvényen beszámolunk az idei fejleményekről, a Séta tervezett programjairól és útvonaláról, illetve családi programokkal várunk mindenkit szeretettel, ezek között szerepel:

  Hazay Timi énekel

  Szántó Dóra Viola énekel

  arc -és pocakfestés

  kavicsfestés

  lufihajtogatás

  Panarom termékbemutató

  A SÉTA ÚTVONALA 2019-ben június 29. és július 05. között a:

  BUDAPEST – JÁSZBERÉNY – HATVAN – GYÖNGYÖS – EGER – BUDAPEST útvonalon vezet keresztül, szintén kórház látogatással és rendezvényekkel tűzdelve.

  Facebook esemény: 

  https://www.facebook.com/events/2794510827242478/  Csatlakozni bármely szakaszon lehet, kinek a maga ritmusában! Szeretettel várunk!

  Jelentkezés itt: tornaevahorvath@gmail.com

  Az idei szalagjainkra elindult már az aláírás-gyűjtés.

  A családbarát programokkal tűzdelt megnyitó rendezvényre továbbra is szeretettel várunk minden kedves csatlakozót az IZU kampuszán június 28-án, pénteken, 11:00 és 13:00 óra között a tornateremben és az udvaron, a SzüléSzületéS Fájánál.


  A SzüléSzületéS Fánál már az idei perinatális kurzust látogató hallgatók is megemlékeztek utolsó órájuk keretein belül, erről a képek is tanúskodnak!

  Találkozzunk mi is ott június 28-án!

   Forrás:http://szulesszuletes.hu/aktualis/2019-3/