Skip to content

Irháziné Szántai Judit

Irháziné Szántai Judit

Település: Tiszafüred, Tiszaszőlős

E-mail: jogasdula@gmail.com

Facebook oldalam: Irháziné Szántai Judit dúla, jógaoktató
Csoportjaim a Facebookon, ahol kapcsolódhatunk, kérdezhetsz:

  • Szülésfelkészítés – minden amit tudni szeretnél, mielőtt beindul a csoda
  • Szülés utáni időszak – minden amit tudni szeretnél
  • Kismamajóga online Judittal
  • Baba-mama, gyermekjóga Judittal online

Szülésfelkészítő és gyermekágyas dúla, kismama és babás jógaoktató, gyermekjóga oktató, vinyasa flow jógaoktató, kismama masszőr vagyok. A dúlaképzést a Magyarországi Dúlák Egyesületénél végeztem 2019-ben, tudásomat a Szoptatásért Magyar Egyesületnél, a Korszerű szoptatási ismeretek tanfolyam elvégzésével bővítettem. Majd egy hosszabb időszakban merültem el a jóga világában, és szereztem sorban a jógaoktatói bizonyítványokat. A jóga segít a test-lélek-szellem egységét megteremteni, fenntartani bennem. Békét, nyugalmat, harmóniát és összeszedettséget hoz az életembe. A hozzám forduló kismamáknak, anyáknak, babáknak, gyermekeknek igyekszem átadni ezt az érzést.

A kismama masszázs pedig egy hihetetlen módszer! Az érintés segítségével boldogsághormon szabadul fel. Kismamának a problémáik enyhítésére, a már babázó anyukának a szülés utáni depresszió elkerülésében nyújt segítséget.

Küldetésem, hogy ne csak a testi folyamatokat, hanem a lelkieket is figyeljük, hangoljuk össze, döntéseket mindezek figyelembe vételével hozzunk meg. Hogy miben hiszek? Szeretetteljes támogatás, és a kötődő nevelés.

Tiszafüreden, Tiszaszőlősön és a környék kisebb településein tevékenykedem igény szerint, illetve online is elérhető vagyok. Várandós támogatás, szülésfelkészítés, gyermekágyas támogatás és szoptatásban segítségnyújtás (kompetencia határok betartásával), kismama masszázs valamint szülésfelkészítés a kismamajóga módszerével, baba-mama jóga (a szülés utáni depresszió elkerülése, a baba-mama egység erősítése, az anya regerenálása) a fő tevékenységeim. De szülés utáni regerenáló jógát is tartok baba nélkül, illetve gyermekjógát (2 éves kortól online is)

Az SZJA 1+1 százalékának felajánlásáról továbbra is lehet elektronikusan és papíron is rendelkezni

2024. május 21-ig.

Köszönjük szépen, ha 2023-ban a MODULE részére ajánlottad fel az adód 1%-át!
Ha teheted, kérjük, hogy 2024-ben is támogasd egyesületünket!

Neked csak pár kattintás, nekünk nagy segítség!

Magyarországi Dúlák Egyesülete
Adószámunk: 18691676-1-42