Skip to content

Kernné Mihácsi Melinda

Kernné Mihácsi Melinda

Település: Vas Megye (Szombathely központtal)

Mobil: +36/ 70 319 5317 (elérhető: 8-20 óráig)

https://megnyilolehetosegek.hu/

https://www.facebook.com/dulajelenlet

Egyéni szülésfelkészítés, Szüléstámogatás kórházban és otthon, Gyermekágy, Szülési trauma feldolgozása, Szülés utáni regenerációban segítség (lágy népi csontkovácsolás, rebózós zárás)

Mottó: A dúla jelenléte olyan, mint forróságban a nyári zápor, fagyban a nap melege. Ha kell átölel és ringat, mint a víz, vagy támaszt, mint a szikla, máskor körülvesz, éltet, jelen van, mint a friss levegő.

1977 novemberében születtem. Az élet olyan „tanárokat” adott mellém, akiktől természetességet, rugalmasságot, empátiát tanulhattam. Ruhaipari mérnökként 2005 tavaszán mentem férjhez. Nemsokára várandós lettem első gyermekünkkel. Az előkészületek, a férjem, a fogadott szülésznő és az orvos ellenére mégis hiányzott valami. A szülés alatt egyedül éreztem magam. Ez az érzés indított el egy csodálatos úton, mely a dúlasághoz vezetett. Előadásokat hallgattam a szülésről, megismerkedtem a dúla fogalmával. Második kislányom születése csodálatos élmény és megerősítés volt számomra. Ezután lehetőségem nyílt dúlaképzéseken részt venni. Harmadik gyermekem megszületése mindent megváltoztatott. Begyógyította a régi sebeket, új távlatot nyitott az önismeretben, a férjemmel és gyermekeimmel való kapcsolatomban. Élményéből folyamatosan töltekezhetek.

Személyesen is megtapasztalhattam: a várandósság, szülés, születés időszaka egyszeri megismételhetetlen esemény mind az anya, az apa és a baba számára. Egy új család születése. Nem mindegy, hogy ez az esemény felemel, vagy lesújt, túléljük, vagy megéljük…

Dúlaként fontosnak tartom, hogy életetek egyik legnagyobb eseményére, a gyermek érkezésére, egy gyönyörű, felemelő élményként tudjatok készülni, és születésekor megélhessétek ezt. Mellettetek állva ezt az élményt védem és támogatom a várandósság, szülés és gyermekágy alatt.

Amennyiben szülés után csalódottnak érzed magad, úgy érzed segítségre van szükséged vagy császáros szülésed volt, hívj bátran! Segítek a felépülésben.
Császár utáni hüvelyi szülésre készülésnél is segítségedre lehetek, ha megkeresel.

2014 júniusától Önismereti és párkapcsolati problémamegoldó trénerként azon munkálkodom, hogy a hozzám forduló szülőknek a gyermeknevelés öröm legyen az első pillanattól fogva. Tudják élvezni és megélni minden kihívásával együtt. Tapasztalataim, képzéseim által szerzett tudást szívem teljes melegével nyújtom feléd. Annyit merítesz belőle, amennyi neked kell.

Az SZJA 1+1 százalékának felajánlásáról továbbra is lehet elektronikusan és papíron is rendelkezni

2024. május 21-ig.

Köszönjük szépen, ha 2023-ban a MODULE részére ajánlottad fel az adód 1%-át!
Ha teheted, kérjük, hogy 2024-ben is támogasd egyesületünket!

Neked csak pár kattintás, nekünk nagy segítség!

Magyarországi Dúlák Egyesülete
Adószámunk: 18691676-1-42