Skip to content

Kernné Mihácsi Melinda

Kernné Mihácsi Melinda

Település: Vas Megye (Szombathely központtal)

Mobil: +36/ 70 319 5317 (elérhető: 8-20 óráig)

https://megnyilolehetosegek.hu/

https://www.facebook.com/dulajelenlet

Egyéni szülésfelkészítés, Szüléstámogatás kórházban és otthon, Gyermekágy, Szülési trauma feldolgozása, Szülés utáni regenerációban segítség (lágy népi csontkovácsolás, rebózós zárás)

Mottó: A dúla jelenléte olyan, mint forróságban a nyári zápor, fagyban a nap melege. Ha kell átölel és ringat, mint a víz, vagy támaszt, mint a szikla, máskor körülvesz, éltet, jelen van, mint a friss levegő.

1977 novemberében születtem. Az élet olyan „tanárokat” adott mellém, akiktől természetességet, rugalmasságot, empátiát tanulhattam. Ruhaipari mérnökként 2005 tavaszán mentem férjhez. Nemsokára várandós lettem első gyermekünkkel. Az előkészületek, a férjem, a fogadott szülésznő és az orvos ellenére mégis hiányzott valami. A szülés alatt egyedül éreztem magam. Ez az érzés indított el egy csodálatos úton, mely a dúlasághoz vezetett. Előadásokat hallgattam a szülésről, megismerkedtem a dúla fogalmával. Második kislányom születése csodálatos élmény és megerősítés volt számomra. Ezután lehetőségem nyílt dúlaképzéseken részt venni. Harmadik gyermekem megszületése mindent megváltoztatott. Begyógyította a régi sebeket, új távlatot nyitott az önismeretben, a férjemmel és gyermekeimmel való kapcsolatomban. Élményéből folyamatosan töltekezhetek.

Személyesen is megtapasztalhattam: a várandósság, szülés, születés időszaka egyszeri megismételhetetlen esemény mind az anya, az apa és a baba számára. Egy új család születése. Nem mindegy, hogy ez az esemény felemel, vagy lesújt, túléljük, vagy megéljük…

Dúlaként fontosnak tartom, hogy életetek egyik legnagyobb eseményére, a gyermek érkezésére, egy gyönyörű, felemelő élményként tudjatok készülni, és születésekor megélhessétek ezt. Mellettetek állva ezt az élményt védem és támogatom a várandósság, szülés és gyermekágy alatt.

Amennyiben szülés után csalódottnak érzed magad, úgy érzed segítségre van szükséged vagy császáros szülésed volt, hívj bátran! Segítek a felépülésben.
Császár utáni hüvelyi szülésre készülésnél is segítségedre lehetek, ha megkeresel.

2014 júniusától Önismereti és párkapcsolati problémamegoldó trénerként azon munkálkodom, hogy a hozzám forduló szülőknek a gyermeknevelés öröm legyen az első pillanattól fogva. Tudják élvezni és megélni minden kihívásával együtt. Tapasztalataim, képzéseim által szerzett tudást szívem teljes melegével nyújtom feléd. Annyit merítesz belőle, amennyi neked kell.