Néma Attiláné Staar Ella

Település: Kecskemét, Budapest

Tel: 30-497-09-09

E-mail: nemaneella2015@gmail.com

Honlap: www.elladula.hu

Négy gyermek édesanyja vagyok. Főhivatásomnak az anyaságot tartom, és hogy más anyákat segítsek abban, hogy ennek az életre szóló, szép hivatásnak minden korszakát minél inkább kiteljesedve éljék meg.

Sokat jelent a jó kezdet, szülés- és születésélményünk nagyon meghatározó! Ezért választottam a dúlai hívatást, hogy az a család, amelyik megtisztel bizalmával, minél örömtelibben élje át a szülés–születés intenzív, életre szóló élményét, amiért rendkívül sokat tehetünk. Ne bízd a véletlenre!

A szülés napján (és az azt körülölelő hónapokban) nem csak gyermek születik, hanem anya és apa is, egy új család. A család intimitását, a szülés Ünnep jellegét őrzöm és táplálom elsősorban szuper dúlaeszközökkel :), másodsorban szép fotókkal. Nézd meg az Instán: @ella.dula

Szeretem az apás szüléseket. Persze ha az apa nem szeretne bejönni, akkor is megoldható, hogy a számára biztonságos távolságból minél jobban bevonjuk őt a folyamatba.

Fontosnak tartom, hogy a szülés olyan Ünnep lehessen, amiből erőt meríthetnek, megerősítve kötődésüket, kapcsolataikat.
Ahogy az egyik kismama fogalmazta, aki felkért:
“Azt szeretném, hogy szép élmény, kedves, fényes dolog maradjon. Mielőtt nem találkoztunk bizonytalan voltam, hogy hogyan is lesz, de miután találkoztunk, azt mondtam: Jé, ez az! Itt van egy ember, aki ebben segít!”

Köszönöm a bizalmat azoknak, akik meghívtak erre a különleges eseményre! Fantasztikus családokkal találkozhattam! Élvezem, hogy nincs két egyforma, gyönyörködöm a sokszínűségükben, és szépségükben! Mert mindaz a szépség, erő, és egység, ami a nagy napon olyan csodásan, és olyan elementáris erővel megnyilvánul már most ott van benned-bennetek!!! 🙂
A kibontakoztatásában segítek, ha szeretnéd.

Ha kíváncsi vagy rá, hogy hogyan, és hogy mivel foglalkozom még, látogass el a honlapomra!

www.elladula.hu

Szeretettel várlak!
Ella