Skip to content

Nyebolszin Paulina

A dúlaság mellett 5 gyermek szerető, de néha nagyon fáradt anyukája vagyok.
Eredetileg bölcsészetet tanultam. Az irodalom, a művészetek és a néprajz szeretete most is része az életemnek és sokat segít a hétköznapokban és a munkámban. Ugyanakkor kislány korom óta elsődlegesen anyuka szerettem volna lenni.
Az első lányom születése világított rá arra, hogy valóban milyen csodálatos dolog életet adni, különösen ha a szülő nőt szerető, segítő, biztonságot adó környezet veszi körül.
Azt éreztem akkor, hogy nagyon szeretném ezt a fantasztikus érzést más nőknek is továbbadni, támogatva őket az anyává válás útján.
Mivel sokáig a fő hivatásomat az anyaságban láttam, csak 10 év várandósság, szülés és gyermeknevelés körforgása után kezdtem el foglalkozni szülésfelkészítéssel, asszonytársi (dúlai) szüléskíséréssel, gyermekágyas gondoskodással, önkéntes szoptatási segítségnyújtással és szülészáró rituálékkal is, ami a család mellett a másik nagy örömforrás az életemben.
Nagyon izgat a szülés-születés témája, ezért amennyire a családom engedi próbálok résztvenni minél több szakmai továbbképzésen és tréningen. Ugyanakkor csodálom a szülésben Isten művét és a természet bölcsességét és erejét.
Igyekszem hozzássegíteni a hozzám fordulókat a saját útjuk megtalálásához, a céljaik eléréséhez, hogy örömmel, megerősödve induljanak el a szülői lét útján.