Skip to content

Puroszné Nagy Magdolna

Puroszné Nagy Magdolna vagyok, négy gyönyörű fiúgyermek édesanyja. Eredetileg olasz-német szakos középiskolai tanár vagyok, 2007 óta azonban a szívem csücske a dúlaság. Kórházi és intézeten kívüli szüléseket egyaránt kísérek. Egyéniben és kiscsoportban szülésfelkészítő tréningeket is tartok és kismama masszázzsal is foglalkozom.

Kisbabát várni, világra hozni, majd testünkből táplálni – maga a csoda! Szeretném, ha ezt a csodát minél több anyuka megtalálná magában és nem hagyná, hogy ebben a sokszor félelmet sugalló világban, eltántorítsák ettől.

Dúlaként lelki-érzelmi támogatást igyekszem nyújtani a várandósság alatt, amikor nagyon fontos, hogy a benned felbukkanó gondolatokat, érzéseket, melyek ijesztőek is tudnak lenni, megoszthasd valakivel. A szülés alatt, természetesen mindig az adott kismama adott igényeinek megfelelően, fizikai támaszt is nyújtok: masszírozok, illóolajos borogatást készítek, de lehet, hogy csak a kezedet fogom, vagy egyszerűen csak jelen vagyok.

A tapasztalatok szerint a személyre szabott gondoskodás nagyban segíti az anyák biztonságérzetét, ami elősegíti a természetes folyamatok működését.

Célom annak elősegítése, hogy minden anya megtalálja a benne lévő erőt, önbizalmat, amelynek a segítségével képes lesz világra hozni és magabiztosan gondozni gyermekét.

Az SZJA 1+1 százalékának felajánlásáról továbbra is lehet elektronikusan és papíron is rendelkezni

2024. május 21-ig.

Köszönjük szépen, ha 2023-ban a MODULE részére ajánlottad fel az adód 1%-át!
Ha teheted, kérjük, hogy 2024-ben is támogasd egyesületünket!

Neked csak pár kattintás, nekünk nagy segítség!

Magyarországi Dúlák Egyesülete
Adószámunk: 18691676-1-42