Skip to content

Település: Zala, Vas, Somogy megye

Mobil: +36304950519

Email: juliannarinko@gmail.com

Zalaegerszegen születtem 1986 telén. Édesapám ezermester volt, édesanyám pedig a háztartást vezette, egy nővérem van.
Amikor megszülettem apai nagymamám (Joli mama) azt jövendölte édesanyámnak, hogy bábaasszony leszek. Én sem gimnáziumi, sem főiskolai tanulmányaim közepette nem gondoltam erre, egészen addig, míg férjemmel el nem határoztuk, hogy az embertelen kórházi gyakorlatot megkerülve gyermekeink otthon jöjjenek e világra. Békében, szeretetben, minden baj nélkül.
Ebben nagy segítségünkre volt a Magyar Hagyomány Műhelyében uralkodó szellemiség is, ahol Molnár V. Jóska bácsi tanításai közelebb vittek minket saját éltető magyar hagyományunkhoz.

Első fiam, Laci 2011-ben látta meg a napvilágot és végre anya lehettem :)! Ezideig 6 gyerekünk született otthon háborítatlanul, egészségben, boldogságban.

Várandósságom alatt kaptam késztetést arra, hogy az ember életével és azon belül a születéssel foglalkozzam behatóbban. Ami könyv csak elém került elolvastam, és olyan asszonyokat faggattam, akik már előttem jártak ezen az úton. A dúlaképzést azonban csak 2021-ben tudtam elvégezni. Korábban is kísértem már szüléseket barátnőim kérésére, ezek és saját élményeim erősítettek meg abban, hogy ez az én utam, ezt várja tőlem a Teremtő. Szeretném hozzásegíteni az anyákat, hogy úgy éljék meg a vajúdást és szülést, ahogy én éltem meg, szentségként és örömteli csodaként. Minden gyerekkel újjászületik a világ!

Az SZJA 1+1 százalékának felajánlásáról továbbra is lehet elektronikusan és papíron is rendelkezni

2024. május 21-ig.

Köszönjük szépen, ha 2023-ban a MODULE részére ajánlottad fel az adód 1%-át!
Ha teheted, kérjük, hogy 2024-ben is támogasd egyesületünket!

Neked csak pár kattintás, nekünk nagy segítség!

Magyarországi Dúlák Egyesülete
Adószámunk: 18691676-1-42